Climalutions - Climatric Zero 12 - R290/R32 - 12.000BTU Split airco set

Besparing 20%
Hover on image to enlarge
Voorraad
499.00
399.95
Kwantumkortingen
(483.94 INCL. BTW) U bespaart: €99.05 (20%)
10 dagen
+
shareDelen
Levering
Betaal opties
Onze voordelen

1 tot 5 jaar garantie*Garantie van 1 tot 5 jaar op de meeste producten

Volg uw bestelling via SMS berichtenU ontvangt een SMS bij elke stap van uw bestelling

Producten Retourneren en of omruilen binnen 7 dagen? geen probleem!U kan ongeopende en ongebruikte producten binnen 14 dagen ruilen of retourneren.

Verschillende betaal opties beschikbaarPay orders in convenient ways: cash to the courier, by bank transfer on the receipt of the bank or by credit card right at the time of the order.

Beste prijs van Nederland! en alles onder een dak.We are proud of our prices, hundreds of customers check them every day, which give a choice to our online store!

Shipping time and rates:

Omschrijving

De eerste in Nederland verkrijgbare R290 of R32* Natuurlijke koude middel airco split systeem, te installeren door iedereen die handig is!

Deze airco laten installeren? Kies onze installatie service! Totaal voor de basic installatie kost dit 999,-  (in 3 termijnen mogelijk!)

Wat krijgt u?

-Standaard binnen - buiten installatie

-Max 1 meter koelleiding

-Max 1 meter condensleiding

-Muurbeugel of platdak opstelbalken

-Stroom dichtbij

-Max 100km van Zutphen

Climatric ZERO
De Performance-serie combineert energie-efficiëntie met de bescheidenheid van zijn lijn.  

Inverter

De Inverter-technologie maakt de modulatie mogelijk van het vermogen dat door de airconditioner wordt geleverd op een proportionele manier aan de werkelijke vraag naar "koud" of "warm", mogelijk door de rotatiesnelheid van de compressor te verhogen of te verlagen. Deze modulatie realiseert een besparing van elektriciteit tussen 30 en 60% (bij acht uur continu gebruik).

Wifi
Controle over uw airconditioner via Wi-Fi (optioneel)

Display

Het display van de airconditioner bevindt zich onder het witte paneel en kan transparant worden gelezen wanneer het apparaat wordt ingeschakeld. Het visuele effect is van grote impact, minimaal en zeer elegant. Het display kan op elk moment worden uitgeschakeld om geen licht te genereren, bijvoorbeeld bij voorkeur 's nachts.

Filter

Veel bacteriën overwinteren vaak bij de lage interne temperatuur van de apparaten om vervolgens weer in het huis te worden vrijgegeven zodra de conditioners zijn uitgeschakeld en stoppen met het produceren van kou. De filters garanderen een schone en gezonde gerecycleerde lucht omdat ze de verspreiding van bacteriën tijdens seizoensgebonden hitte- en vochtigheidspieken voorkomen.

Auto Restart

In geval van een stroomstoring, herstart deze functie de airconditioner en herstelt de eerder ingestelde instellingen.

Ontvochtigingsfunctie

Een zeer handige functie waarmee u de airconditioner kunt gebruiken zonder de koelmodus te starten, die dezelfde tevredenheid garandeert, maar met minder elektriciteitsverbruik. Vaak, om zelfs de zwaarste hitte te verslaan, verlaagt u de luchtvochtigheid en verlaagt u de temperatuur met 3 graden. Om nog maar te zwijgen over het feit dat het verlagen van de luchtvochtigheid van de kamers de kwaliteit van de lucht verbetert en het welzijn en de gezondheid van het hele gezin positief beïnvloedt.

Buiten unit

Na verloop van tijd is elk metaal onderhevig aan slijtage. Het slechte weer of de eenvoudige langdurige blootstelling in buitenomgevingen genereren oxide op de oppervlakken en beschadigen de metalen totdat ze lelijk worden. Om deze reden worden alle externe units van Zephir-airconditioners behandeld met een dubbele “Galvanisatie” -procedure die bestaat uit het aanbrengen van een of meer lagen zink op het staal om volledige bescherming van het oppervlak te garanderen. Zink speelt een fundamentele rol omdat het de verschijning van ijzeroxide voorkomt, gewoonlijk roest genoemd.

Koudemiddel

Wij hebben 2 type koudemiddelen, de R290 en de R32, voor de laatste moet u beschikken over de juiste certificeringen.


Specificaties


Afstandsbediening:Ja
Aanbevolen oppervlakte:tot 55m²
Afmeting binnenunit:
85cm x 32,5cm x 27,5cm
Type/Merk compressor:
GREE - Inverter
Koel & Verwarm capaciteit:
3500W
SEER:
6.5
SCOP:4.5
Energie klasse:
A++
Opgenomen vermogen
50W - 750W


Tags

Beoordelingen

Welke split-airco's heeft u met R290? Liefst meer dan 12000BTU. Heeft u modellen van 18000 BTU?
er staat in beschrijving r32 of r290 Wat word het bij bestelllen Via chatbox ook al gevraagd Helaas geen antwoord
Goed werk geleverd en snel uitgevoerd, product is top.
Enorm blij met de airco, netjes geinstalleerd!
Schrijf een bericht
Similar products