Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder
9/9

Olimpia Splendid Unico Easy Mobile 10P

Besparing 8%
Hover on image to enlarge
Op nabestelling
599.00
552.00
(667.92 INCL. BTW) U bespaart: 47.00 (8%)
10 dagen
Prijs in punten: 552 punten
+
shareDelen
Levering
Betaal opties
Onze voordelen

1 tot 5 jaar garantie*Garantie van 1 tot 5 jaar op de meeste producten

Volg uw bestelling via SMS berichtenU ontvangt een SMS bij elke stap van uw bestelling

Producten Retourneren en of omruilen binnen 7 dagen? geen probleem!U kan ongeopende en ongebruikte producten binnen 14 dagen ruilen of retourneren.

Verschillende betaal opties beschikbaarPay orders in convenient ways: cash to the courier, by bank transfer on the receipt of the bank or by credit card right at the time of the order.

Beste prijs van Nederland! en alles onder een dak.We are proud of our prices, hundreds of customers check them every day, which give a choice to our online store!

Shipping time and rates:

Omschrijving

De Olimpia Splendid Dolceclima Easy 10 P Mobiele Airconditioner kan dankzij de 360° wieltjes en de handgrepen gemakkelijk in elke ruimte tot 28 m² binnenshuis worden gebruikt. De airconditioner met energielabel A biedt comfort, maar doet dat zonder een grote impact op het milieu te hebben. Kiezen voor de Dolceclima Easy 10 P is dus niet alleen een slimme keuze, maar ook een groene keuze.

De airconditioner meet 69,3 x 66,5 x 27,6 cm en weegt 37 kg. De airconditioner met een geluidsniveau van tussen de 45 en de 49 dB is niet alleen geschikt voor gebruik in werkruimtes, maar ook voor gebruik in ruimtes waarin je vooral wil relaxen: de Dolceclima Easy 10 P is namelijk de stilste airconditioner uit het Olimpia Splendid-assortiment.

Het bedienen van de airco gaat heel eenvoudig en snel en doe je met behulp van het LCD-touchscreen-display of de meegeleverde, handige afstandsbediening. De airconditioner is bovendien uitgerust met een 12-uurs timer en dankzij het wasbare stoffilter gemakkelijk te onderhouden.

Bijlagen & Brochure

Brochure (olimpia_splendid_dolceclima_easy_EN.pdf, 455 Kb) [Download]

Beoordelingen

Geen berichten gevonden

Schrijf een bericht
Similar products