LG ThermaV Warmtepomp boiler 200L / 270L

889624
Hover on image to enlarge
Voorraad
1,745.00
(2,111.45 INCL. BTW)
10 dagen
Prijs in punten: 1745 punten
+
shareDelen
Levering
Betaal opties
Onze voordelen

1 tot 5 jaar garantie*Garantie van 1 tot 5 jaar op de meeste producten

Volg uw bestelling via SMS berichtenU ontvangt een SMS bij elke stap van uw bestelling

Producten Retourneren en of omruilen binnen 7 dagen? geen probleem!U kan ongeopende en ongebruikte producten binnen 14 dagen ruilen of retourneren.

Verschillende betaal opties beschikbaarPay orders in convenient ways: cash to the courier, by bank transfer on the receipt of the bank or by credit card right at the time of the order.

Beste prijs van Nederland! en alles onder een dak.We are proud of our prices, hundreds of customers check them every day, which give a choice to our online store!

Shipping time and rates:

Omschrijving

LG Warmtepompboiler subsidie: 200L = 725,- en 270L = 950,-

LG warmtepompboiler: alleen maar voordelen

De warmtepompboiler van LG met DUAL Inverter compressor heeft het allemaal. Hij is sneller, milieuvriendelijker, efficiënter, economischer en gebruiksvriendelijker; kortom alleen maar voordelen.

Warm water is een luxe waar we dagelijks gebruik van maken. LG brengt dit nu op een nóg betere manier in elke badkamer en/of keuken. De warmtepompboiler met DUAL Inverter compressor verbruikt tot 74 procent minder elektriciteit dan een elektrische boiler. Hierdoor is deze niet alleen zuiniger, maar ook een stuk milieuvriendelijker.

Sneller en warmer

Het water is met deze warmtepompboiler 20 procent sneller warm en kan tot 30 procent warmer uit de kraan stromen dan bij traditionele boilers. Met capaciteiten van 200 en 270 liter is de warmtepompboiler de efficiëntste in zijn soort. Bovendien heeft deze energielabels A+ en A++ en is verbinden met zonnepanelen ook mogelijk.

Strak design

De boiler heeft een strak en elegant design dat al meerdere awards heeft gewonnen. Daardoor krijgt de warmtepompboiler een plek in zowel garages, kelders, bergingen als badkamers en wasruimtes. Met amper 46 decibel is deze ongeveer even geruisloos als een stille koelkast. 

Om ook de gebruiksvriendelijkheid te optimaliseren, kan de warmtepompboiler met Wi-Fi verbonden worden. Via de LG ThinQ-app kan de status van het water worden gecontroleerd en kunnen foutmeldingen en analyses van de werking van het toestel worden opgevolgd. LG staat bovendien pal achter de kwaliteit van de warmtepompboiler en ondersteunt deze kwaliteit met een garantie van tien jaar.

Belangrijkste kenmerken

  1.  De DUAL Inverter compressor werkt tot 74 procent zuiniger dan een elektrische boiler
  2. 20 procent sneller en 30 procent warmer water dan bij een boiler zonder DUAL       Inverter-technologie
  3. Capaciteit van 200 of 270 liter
  4. Geluidsemissie beperkt tot amper 46 dB, vergelijkbaar met een stille koelkast
  5. Strak design dat al meerdere malen bekroond werd
  6. Te verbinden met Wi-Fi en de LG ThinQ-app voor online monitoring
  7. 10 jaar garantie

Bijlagen & Brochure

Brochure LG (19-Warmtepompboiler-leaflet.pdf, 24,668 Kb) [Download]

Beoordelingen

Geen berichten gevonden

Schrijf een bericht
Similar products