Knelkoppeling voor meerlagenbuis - knelring knie 26 naar buitendraad

Voorraad
8.91
(10.78 INCL. BTW)
10 dagen
Prijs in punten: 9 punten
+
shareDelen
Levering
Betaal opties
Onze voordelen

1 tot 5 jaar garantie*Garantie van 1 tot 5 jaar op de meeste producten

Volg uw bestelling via SMS berichtenU ontvangt een SMS bij elke stap van uw bestelling

Producten Retourneren en of omruilen binnen 7 dagen? geen probleem!U kan ongeopende en ongebruikte producten binnen 14 dagen ruilen of retourneren.

Verschillende betaal opties beschikbaarPay orders in convenient ways: cash to the courier, by bank transfer on the receipt of the bank or by credit card right at the time of the order.

Beste prijs van Nederland! en alles onder een dak.We are proud of our prices, hundreds of customers check them every day, which give a choice to our online store!

Shipping time and rates:

Omschrijving

SilverTec® knelkoppelingen zijn de ideale verbindingsstukken voor het snel en eenvoudig construeren van leidingsystemen met meerlaagse composietbuizen zonder dat een persmachine nodig is. Ze worden gebruikt voor het bouwen van sanitair en verwarmingsleidingen en zijn geschikt voor nieuwe installaties, maar ook voor reparaties en snelle aansluitwerkzaamheden. Voor de gebruiksklare montage van de fittingen is alleen een normale sleutel nodig. Door de moer aan te draaien wordt de koperen klemring vervormd en wordt de buis stevig op de behuizing van de fitting bevestigd. Er wordt een permanente, beveiligde verbinding tot stand gebracht.

Naast koppelingen, hoekstukken, verdelers en verloopstukken in alle gangbare maten, biedt het uitgebreide SilverTec® programma ook overgangen van inch-schroefdraad en euroconussen, zodat nieuwe installaties van moderne meerlaagse composietbuizen eenvoudig kunnen worden aangesloten op bestaande installaties gemaakt van bijv. koperbuis kan worden ingesteld. OEG SilverTec® knelfittingen zijn DVGW en KIWA gecertificeerd en voldoen aan EN ISO 21003. SilverTec® – geen halve maatregelen!

Beoordelingen

Geen berichten gevonden

Schrijf een bericht
Similar products