Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder
9/9

Scangrip Bouwlamp Nova Mini 1000LM

03.6010
Hover on image to enlarge
Voorraad
68.00
(82.28 INCL. BTW)
10 dagen
Prijs in punten: 68 punten
+
shareDelen
Levering
Betaal opties
Onze voordelen

1 tot 5 jaar garantie*Garantie van 1 tot 5 jaar op de meeste producten

Volg uw bestelling via SMS berichtenU ontvangt een SMS bij elke stap van uw bestelling

Producten Retourneren en of omruilen binnen 7 dagen? geen probleem!U kan ongeopende en ongebruikte producten binnen 14 dagen ruilen of retourneren.

Verschillende betaal opties beschikbaarPay orders in convenient ways: cash to the courier, by bank transfer on the receipt of the bank or by credit card right at the time of the order.

Beste prijs van Nederland! en alles onder een dak.We are proud of our prices, hundreds of customers check them every day, which give a choice to our online store!

Shipping time and rates:

Omschrijving

Met zijn extreem compacte en unieke ontwerp (afm. 104x38x96 mm.) is de NOVA MINI een draagbare accuwerklamp die de ultieme "must-have" is voor professionals in alle industrieën. Met de nieuwste LED-technologie is de NOVA MINI ongelooflijk krachtig en biedt een lichtopbrengst tot 1000 lumen - wat absoluut uniek is voor zo'n kleine lamp. Pas de lichtopbrengst aan met de traploze dimmerfunctie van 10% tot 100%.

De lamp wordt geleverd met een speciaal gepatenteerd SMART GRIP 4-in-1 systeem dat meerdere multifunctionele functies in dezelfde unit integreert. De ring is gebaseerd op de functionaliteit die je kent van o.a. mobiele telefoons die het gemakkelijker en handiger maken om de lamp lang in de hand te houden. Het ontlast de spieren en verhoogt de ergonomie.

Wanneer beide handen nodig zijn voor een taak, kan de sterke ingebouwde magneet worden gebruikt voor flexibele positionering. Bovendien kan de SMART GRIP worden gebruikt als standaard op elk beschikbaar oppervlak.


Zie brochure voor meer informatie

Bijlagen & Brochure

Brochure (03.6010_d.pdf, 1,049 Kb) [Download]

Beoordelingen

Geen berichten gevonden

Schrijf een bericht
Similar products